Gladmat i ny drakt

Safteriet på stand under Gladmat 2019
Safteriet på stand under Gladmat 2019 Foto: Eli Munkeby Serigstad / Statsforvaltaren i Rogaland.

På onsdag startar Gladmat. Det blir lokalmattorg og sceneprogram som før, men i tillegg blir det inspirerande matturar rundt om i fylket, og spennande restaurantløyper.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 29.06.2021

Arbeidsgjengen i Gladmat har gjort ein fabelaktig innsats for å lage til ein festival med aktivitetar som er tilpassa smittesituasjonen.

Rammene for festivalen i år er tre konseptområde i Stavanger sentrum (som inneheld restaurantopplevingar, sceneprogram, lokalmat og bryggeri), løyper frå restaurant til restaurant, fjelltur, sanketur samt båttur gjennom vår fantastiske spiselege region.

Nytt av året er «Bakgården» på Nytorget der dei skal teste ein pilot på korleis festivalen kan bli meir miljøvenleg.

Bli med og NYT den spiselege regionen vår! Den beste i Noreg!

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.