Dette innholdet er skrevet før 2019 da antall fylkesmannsembeter gikk fra 16 til 10. Informasjonen kan være utdatert.

Maihaugenkonferansen 2014

Maihaugenkonferansen 2014 arrangeres den 7. og 8. mai 2014

Konferansen planlegges og gjennomføres i samarbeid mellom Fylkesmannen i Oppland, IMDi Indre Øst, Oppland fylkeskommune og stiftelse Maihaugen. IMDi Midt-Norge vil også være involvert denne gangen.

Konferansen er blitt et bransjetreff med bred representasjon fra de som arbeider med de fleste aspekter ved bosetting og inkludering. I tillegg til de faglige innslagene, vil konferansen bli løftet fram av kulturelle innslag designet for anledningen. Maihaugen, som er en del av Lillehammer museum, gir en fantastisk ramme om arrangementet og byr også på utstillinger, konserter og god mat til deltagerne og bidragsytere.

 


08.05.2014

Hammerfest kommune fikk Bosettingsprisen 2013

Hammerfest vant prisen i tett konkurranse med Drammen, Kvinesdal, Bergen, Sunndal og Oslo. Prisen ble delt ut av statsråd Solveig Horne som hadde tatt turen til Lillehammer og Maihaugenkonferansen, både for å markere at introduksjonsloven er ti år, men også for å dele ut Bosettingsprisen for 2013


07.05.2014

Investering i framtiden var et av hovedtemaene på Maihaugkonferansens første dag

Første dag av Maihaugenkonferansen er nå over og ca 500 deltagere har fått høre engasjerte og kunnskapsrike foredragsholdere snakket rundt temaet Mangfold i hverdagen, inkludering, engasjement og profesjonalitet.


30.04.2014

Nå nærmer det seg Maihaugenkonferansen - her er litt praktisk informasjon

Nå er det kun få dager til Maihaugenkonferansen 2014 braker løs - vi gleder oss! Her kommer litt praktisk informasjon til dere som skal delta på konferansen.


24.04.2014

Deltagerne på årets Maihaugenkonferanse kan glede seg til spennende mat og en gnistrende festkonsert

I tillegg til et veldig bra faglig program, vil deltagerne på årets Maihaugenkonferanse også få servert spennende mat og en konsert med Queendom, det eneste norske bandet som har dansegaranti! Tradisjonsmat fra Gudbrandsdalen,Spansk og Gresk buffet er noe av det står på menyen når de kommer til Lillehammer 7. og 8. mai.


03.04.2014

Fortsatt mulig å melde seg på Maihaugenkonferansen

Nærmere 500 personer skal delta på Maihaugenkonferansen  på Lillehammer den 7. og 8. mai.  Arrangørene har sørget for et spennende fagprogram og høytidelig stemning. 


28.03.2014

Introduksjonsloven 10 år

Er det verdt å feire at introduksjonsloven er 10 år? Det er tema for statsråd Solveig Hornes innlegg på Maihaugenkonferansen 8. mai. Horne har uttalt bekymring over lav yrkesdeltakelse blant kvinner med innvandrerbakgrunn.


26.03.2014

Per Fugelli kommer til Maihaugenkonferansen, gjør du?

Per Fugelli er norsk lege og professor i sosialmedisin ved Universitetet i Oslo, men for de fleste kjent som en ivrig samfunnsdebattant med meninger som blir lagt merke til.  "17. mai på Grønland" er tittelen på hans birdrag på konferansen


18.03.2014

What You Seek is Seeking You

Dette er tema for Maihaugenkonferansens kveldsprogram den 7. mai. Det er Oppland fylkeskommune som sørger for at konferansedeltakerne får førsteklasses underholdning. Kveldens program vil bestå av  minikonserter i historiske omgivelser på friluftmuseet Maihaugen og en festkonsert i Maihaugsalen.


05.03.2014

Drammen kommune stiller med 21 deltagere på Maihaugenkonferansen

Drammen kommune har alltid vært rikt og mangfoldig til stede på konferansen de åtte gangene Maihaugenkonferansen har vært arrangert. Det er de også i år, og - de meldte seg på tidlig - faktisk før det ble kjent at kommunen er blant de seks kommunene som er nominert til Bosettingsprisen.


27.02.2014

Har du meldt deg på konferansen og ikke fått kvittering på at du er påmeldt?

Det er noen som har opplevd dette og det viser seg at de ikke er meldt på. Har dette skjedd med deg, ta kontakt med Berit Torsbakken, tlf. 61266005.

Minner også om at prisen på konferansen øker fra 6. mars. Det lønner seg derfor å melde seg på før det.


Aktuelt

Anastasia Pettersen, IMDi Indre Øst, tlf. 46 84 13 10, e-post ape@imdi.no

Maryann Knutsen, IMDi Midt-Norge, tlf. 90 81 77 27, e-post mkn@imdi.no

Tony Heyerdahl, Fylkesmannen i Oppland, tlf. 61 26 61 07,
e-post fmopthe@fylkesmannen

 

Maihaugenkonferansen 2012 - video

Program konferansen

 

Påmelding konferansen

 

Maihaugen