Hvordan lage personas for reiselivet?

Vi har gleden av å kunne lansere ett nytt tema i vårt Videobibliotek: Hvordan skal du gå fram for å finne hvilke personas du vil ha i din bedrift? Nyttig for deg som skal selge og markedsføre mat- og reiselivstjenester med utgangspunkt i gård.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 15.10.2018

Denne filmen vil være en kort introduksjon til teamet, og samtidig gi deg ett vink om hvor du kan henvende deg videre for å få mer informasjon.

Bakgrunnen for videobiblioteket er mange spørsmål fra gårdbrukere som ønsker å starte opp med lokalmat eller reiseliv på gården sin. Spørsmål og problemstillinger som gjerne må besvares for å komme videre i etableringsprosessen.

I videobiblioteket skal vi legge til rette for lett tilgang til sentrale tema som gårdbrukerne selv har definert som viktige. Dette gir oss muligheten til å formidle kunnskap til de som trenger det, når de trenger det. Denne gangen har vi bare brukt ressurser fra egen orgranisasjon, det være seg både de foran og bak kameraet. 

Dette er en ny og innovativ måte å tenke læring på, og vi takker spesielt folkene på Kroglia Kulturfård for lån av lokasjon for innspilling.